Wie zijn we

“Unique handmade furniture and interior”

 

Een unieke atmosfeer en exclusief gevoel maakt uw huis of kantoor dé plek waar alles samenkomt en in balans is. De inrichting is hier voor een groot deel bepalend voor. WoodWorx Interior kan voor- en samen met u die ambiance creëren die u voor ogen heeft of zelfs overtreffen. Wij richten ons op exclusieve op maat gemaakte woonelementen, meubelen en accessoires waarbij we gebruik maken van met zorg geselecteerde materialen zoals exclusieve houtsoorten, aluminium, RVS en speciale, gerecyclede kunststoffen.

 

Wat kunt u van WoodWorx Interior verwachten?

 

Ieder door ons ontworpen en geproduceerd meubel is een uniek "one of a kind" product, er zal nooit een exact gelijk exemplaar bestaan wat de exclusieve uitstraling garandeert. WoodWorx Interior maakt gebruik van ingegoten natuurlijke elementen welke rechtstreeks uit de natuur worden verwerkt als "eye catcher" in het meubel als functioneel onderdeel, desgewenst kunnen we ook uw eigen ingebrachte elementen kunstig verwerken in het speciaal voor u ontworpen meubel. Persoonlijke service en uitstekende garantie op de producten.

 

Uiteraard kunt u van WoodWorx Interior verwachten dat de materialen verwerkt worden in een kwalitatief hoogstaand product wat garant staat voor jarenlang woon- en werkgenot.

 

 

KvK-nummer: 64721752

BTW-nummer: NL181901778B01